Mobirise
free site templates

Faaborg Skakklub - links

dsu.dk
Dansk Skak Unions hjemmeside - info om klub medlemmer, taying, diverse nyheder, turneringsindbydelser, alt om organisation, skakhåndbog med regler med meget mere.

holdskak.skak.dk/TeamTour/Index/19
Link til Fyns Skakunions holdturnering på DSU's holdturneringssystem, hvor tabeller og enkeltresultater for aktuel turnering kan ses.

fsu.dk
Fyns Skak Unions hjemmeside - nyt om fynsk skak, organisation, klubber med videre.

e-skak.dk
Fin, dansk hjemmeside drevet af frivillige. Bedst til at spille partier med længere betænkningstid over nettet, enten som individuelle turneringer, matcher eller holdskak. En del af klubbens medlemmer er også aktive på e-skak.

chess.com
International hjemmeside, der både giver mulighed for at spille partier med længere betænkningstid og lynskak. Har endvidere en række træningsmoduler, herunder "Tactics trainer", som leverer en række opgaver tilpasset den enkelte spillers niveau.